Bildkavalkad av fotografträffen i Malmö

3 september, 2012 — Lämna en kommentar

Den 2 september vid lunchtid, samlades ett gäng glada fotografer i centrala Malmö för en träff med inriktning på gatu- och ögonblicksfotografering. Det kom deltagare från bl a Landskrona, Lund, Dalby, Åkarp, Arlöv, Eslöv och Malmö.

På för hand, utmanade jag deltagarna genom att uppmana dem att endast ta med en kamera med monterat objektiv. Jag själv använde endast ett 50mm objektiv. De flesta deltagare hade systemkamera, men det förekom även de med kompaktkamera och till och med en som fotograferade enbart med mobilkamera.

Vi fick trevligt väder som varierade mellan mulet och solsken. Fotopromenaden startade vid Hilton hotell, nära Triangeln köpcenter. Sedan gick vi längs gågatan via Gustav Adolfs tog, Lilla torg, Stortorget och när vi kom fram till Centralstationen, så tog vi en längre paus där vi fikade på Starbucks.

Efter en trevlig och välsmakande fika, gjorde vi en liten avstickare och promenerade igenom gamla väster, för att sedan komma tillbaka till Gustav Adolfs torg och gå tillbaka längs gågatan, mot startpunkten.

Jag fick många trevliga samtal samt många deltagarbilder under träffen. Förutom alla bakom scenen bilder, så blev det många olika motivkategorier, trots motivinriktningen för träffen.

Phew, det blev en hel del bilder trots allt. 🙂

evenemangssidan för träffen, på Facebook, kommer där läggas länkar till deltagarnas publicerade bilder från träffen.

Stort tack till alla härliga och trevliga deltagare för en underbar halvdag i Malmö! Nästa fotografträff är den 7 oktober och handlar om produktfotografering.

Må väl, kära läsare!

Annonser

Inga kommentarer

Be the first to start the conversation!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s