Fyra fotografträffar med olika teman är inbokat

11 januari, 2013 — Lämna en kommentar

Har i skrivande stund skapat fyra olika evenemang i fotogruppen ”Fotografi i Skåne” på Facebook med inriktning på gatufoto, porträtt och natur. Med ungefär en månads mellanrum. Jag kommer att skapa fler framöver och planerar att hålla ett evenemang i månaden.

Skärmavbild 2013-01-11 kl. 23.00.10

Finns du inom Skåne och vill du delta vid någon av dessa evenemang eller kommande, gå med i gruppen ”Fotografi i Skåne” på Facebook.

04082011-REI_4045

Gatufotografering är oförutsägbart med originella ögonblick. Lättsamt och man får en sund promenad, trevliga samtal och ett och annat nersparat till minneskortet eller filmrullen.

27062010-REI_7677

Porträttfotografering med varierande miljöer och bakgrunder, där vi kombinerar dagsljus och upplättningsljus från en kamerablixt med en liten softbox.

04082009-20100125_REI_7297-Redigera-2

Naturfotografering omfattar bland annat landskaps- och makrofotografering och är ett ypperligt tillfälle att komma bort ifrån betongdjungeln. Har man flyt så kanske man kan fotografera en slända, nyckelpiga eller en krypande makrofotograf.

10042010-20100410_REI_7511-Redigera

Husdjursfotograferingen kommer att avhandla dels actionbilder och husdjursporträtt med vana ekipage som ska köra träningsmoment framför en skara fotografer.

Jag förmedlar teori och praktik till deltagarna så att de kan utöva inriktningen på egen hand efter genomgång. Jag kommer att finnas på plats och hjälpa var och en. Dessa träffar är fokuserad på mer praktik än teori. De evenemang som har omkostnader, kommer jag att ta ut deltagaravgift. Övriga är kostnadsfria.

Må väl, kära läsare!

Annonser

Inga kommentarer

Be the first to start the conversation!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s