Min fotoutställning i Åmål

30 april, 2013 — Lämna en kommentar

I fredags, i förra veckan anlände jag till Åmål. Fick åka med Susanne Johansson, från Malmö. Resan upp var smidig och trevlig. Blev avsläppt vid Café XO, där jag skulle ställa ut mina foton, med temat ”Människor och deras bäste vän”. Lokalbon Mimmi Storm, som är en av arrangörerna tog väl emot mig och såg till att jag dels kom till rätta på vandrarhemmet och dels att jag fick hjälp med att hänga upp tavlor.

27042013-IMG_9683
Natur- och motorcykelintresserade fotografen Anders Nilsson hjälpte mig att mäta och hänga upp de 20 tavlor som skulle fördelas på övervåningen.

26042013-IMG_9639
Övervåningen är nyrenoverad sedan ca 1 månad tillbaka och jag lugnade krögaren om att; vi behövde endast ett spik per hål.

27042013-IMG_9685
Jag hade glömt att ordna en presentation i förväg, men det var lugnt, då arrangörerna redan förberett presentationer till alla utställare. Phew! Däremot tog jag med mig endast 300 stycken visitkort, varav hälften har redan gått åt och vi har hälften av perioden kvar. Orutinerat!

2013-04-30 10.20.29
I skrivande stund, så fick jag se mig själv i lokaltidningen, medan jag åt frulle och redigerade bilder under förmiddagen på biblioteket. Mycket trevlig och rolig start på dagen.

Må väl, kära läsare!

Annonser

Inga kommentarer

Be the first to start the conversation!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s